Vakantiewerk in de zorg

Een afwisselende en betekenisvolle vakantiebaan in de zorg
Wil jij in je vakantie bijverdienen, een bijdrage leveren aan de maatschappij en je CV een boost geven? Woonzorgcentrum Het Schild biedt een afwisselende en betekenisvolle vakantiebaan in de zorg. Dus kun jij snel schakelen tussen verschillende situaties, ben je empathisch en zijn hand-en-spandiensten iets voor jou? Kom dan in de vakantieperiode werken bij Het Schild, waarbij je ervaring op doet die je niet snel zult vergeten!

Functieomschrijving
Als vakantiekracht bij Het Schild kun je verschillende vaardigheden inzetten in deze brede, afwisselende vakantiebaan. Zo kun je gaan werken bij de receptie, keuken of in de huishouding. Je gaat werken met ouderen en je collega’s bestaan uit verzorgenden, receptionisten, medewerkers uit de keuken en de huishouding. Door het contact met verschillende beroepsgroepen en door het werken op verschillende afdelingen doe je brede kennis en ervaring op. Op elke afdeling voer je verschillende taken uit, waarvan één taak het belangrijkste is en dat is de bewoners centraal stellen. 

De functie-eisen
Geen ervaring in de zorg? Geen probleem. Wat wel belangrijk is, is dat jij een hart voor de zorg hebt. Daarnaast zijn er een aantal andere voorwaarden:

  • Je bent sociaalvaardig en hebt een klant- en servicegerichte instelling;
  • Je behoudt in alle dynamiek het overzicht;
  • Je kan snel schakelen, houdt van afwisseling en bent empathisch;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je bent 16 jaar of ouder.

De organisatie
Het Schild verleent diensten op het gebied van wonen, zorgen en welzijn aan mensen vanaf 55 jaar en ouder met een visuele beperking. Het Schild telt 120 appartementen en ongeveer 120 bewoners die zowel met als zonder partner hier kunnen wonen. Het woonzorgcentrum is volledig ingericht en ingesteld op blinden en slechtzienden. Zij kunnen terecht in een zorgwoning of in een inleunwoning. In beide gevallen kan de bewoner terugvallen op begeleiding, ondersteuning en zorg.

Het Schild is gevestigd in Wolfheze, vlakbij Arnhem/Oosterbeek en bereikbaar per buurtbus en trein.

Werken in de zorg doen we samen. Bij Het Schild werk je samen met fijne collega’s en heb je bijzondere ontmoetingen met onze bijzondere bewoners.

Dus wil jij je vakantie onvergetelijk maken? Solliciteer dan via werken@hetschild.nl. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact op met Savannah Marijnissen via werken@hetschild.nl of 026 482 11 77.